关于我

选择一个和自己对话的方式,写博客也许是个好的途径。

想记录点东西,于己有用,于他无害,仅此而已。

选择创业的人,都会有种种理由。我的理由很简单:我爱创业,我爱技术。仅此而已。

没想过改变世界,只想让生活其中的人们获得某些方面的快乐、方便,一点点就足够。

喜欢互联网,喜欢数据。

喜欢旅游,喜欢电影,喜欢阅读。

喜欢有质感有历史感有关艺术的东西。

喜欢新的,并且对人有用的东西。

如果想和我交流,可以通过新浪微博:@小刚WHM

非诚勿扰,匪类勿扰。

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s